x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Noi DETALII ŞOCANTE despre copilotul Germanwings care a prăbuşit avionul în Alpii francezi

Noi DETALII ŞOCANTE despre copilotul Germanwings care a prăbuşit avionul în Alpii francezi

de Dragoş Tănase    |    06 Mai 2015   •   10:54
Noi DETALII ŞOCANTE despre copilotul Germanwings care a prăbuşit avionul în Alpii francezi
Sursa foto: Andreas Lubitz (Foto: mirror.co.uk)

Copilotul Andreas Lubitz, care a prăbuşit intenţionat o aeronavă a companiei Germanwings cu 150 de oameni la bord în Alpii francezi, ar fi încercat aceleaşi manevre de reducere a altitudinii pe un zbor dinspre Dusseldorf către Barcelona, cu câteva ore înainte de tragedie.

Potrivit ziarului german Bild, citat de Antena 3, această afirmaţie aparţine unei surse apropiate Biroului francez de anchetă şi analiză (BEA), care investighează prăbuşirea aeronavei Airbus A320, la 24 martie, provocând moartea celor 150 de persoane aflate la bord.

Anchetatorii suspectează că avionul Airbus A320, care se deplasa pe ruta Barcelona-Dusseldorf, a fost prăbuşit intenţionat de copilotul Andreas Lubitz, care l-a încuiat pe comandant în afara cabinei de pilotaj.

Lubitz a fost tratat pentru tendinţe sinucigaşe şi depresie în urmă cu câţiva ani, înainte de a deveni pilot. La câteva zile de la tragedie au apărut informaţii potrivit cărora copilotul Andreas Lubitz a căutat pe Internet date despre sinucidere şi despre uşile cabinelor de pilotaj.

×