x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe NOKIA, prinsă cu minciuna. Vezi Gafa URIAŞĂ făcută de companie

NOKIA, prinsă cu minciuna. Vezi Gafa URIAŞĂ făcută de companie

07 Sep 2012   •   11:11
NOKIA, prinsă cu minciuna. Vezi Gafa URIAŞĂ făcută de companie

Nokia a comis o uriasa gafa de advertising in spot-ul pentru modelul Lumia 920, care are un ecran de 4,3 inci, o camera foto de 8 megapixeli si un sistem de stabilizare optica a imaginilor (OIS).

Nokia a realizat un spot de promovare a telefonului care, la prima vedere, pare sa fi fost filmat chiar cu un Lumia 920, despre care reprezentantii companiei finlandeze spun ca face fotografii mai reusit decat majoritatea SLR-urilor. O reflectie buclucasa a dat insa Nokia de gol.

Momentele in care o domnisoara blonda se plimba pe bicicleta n-au fost filmate de iubitul ei aflat tot pe doua roti, asa cum lasa reclama sa se inteleaga, ci au fost suprinse dintr-o dubita cu o camera de filmat profesionala.

Reprezentantii Nokia au fost nevoiti sa-si ceara imediat scuze in urma incidentului: "Incercand sa demonstram beneficiile sistemului optic de stabilizare a imaginilor, care elimina cadrele tremurate si imbunatateste filmarile in conditii de lumina scazuta, am realizat o reclama care simuleaza rezultatele care ar putea fi obtinute cu OIS. Spotul nu a fost filmat cu un telefon Lumia 920. Ne cerem scuze pentru confuzia creata".

×