x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Nu a ştiut că-i milionară! Trei luni s-a plimbat cu biletul câştigator la Euromillions în geantă

Nu a ştiut că-i milionară! Trei luni s-a plimbat cu biletul câştigator la Euromillions în geantă

de Istvan Deak    |    29 Aug 2013   •   21:13
Nu a ştiut că-i milionară! Trei luni s-a plimbat cu biletul câştigator la Euromillions în geantă
Sursa foto: © KERRY DAVIES/INS News Agency

O britanică în vârstă de 36 de ani a avut nevoie de nici mai mult, nici mai puţin decât de trei luni pentru a-şi da seama că a câştigat potul cel mare la Euromillions!

Jane O'Brien, funcţionară, era cât p-aci să treacă pe lângă şansa de a cunoaşte viaţa de milionar, relatează Daily Mail.

După ce a jucat la Euromillions la 10 mai, ea a uitat să îşi verifice biletul, care a rămas în poşeta ei timp de mai multe săptămâni.

Dar în ziua în care s-a decis să facă un pic de ordine în poşetă, ea a descoperit biletul. Înainte de a-l arunca la coşul de gunoi, s-a decis să verifice, aşa, într-o doară, cifrele... N-avea pic de încredere.

Şi, surpriză! Jane şi-a dat seama că marcase mai multe numere bune şi că a câştigat un milion de lire sterline, adică 1,2 milioane de euro. “A trebuit să verific de mai multe ori”, s-a confesat ea celor de la Daily Mail. Şi, după ce a avut confirmarea câştigului, a sărit în sus de fericire la modul propriu. “Săream în sus în bucătărie ca o nebună. Dumnezeu ştie ce or fi zis vecinii”, mai povesteşte ea.

Ironia sorţii – provenind dintr-un mediu destul de modest, ea a fost obligată de lucreze multe ore suplimentare timp de câteva săptămâni pentru a-şi putea oferi o excursie la New York. La vremea respectivă, ea era deja milionară, dar biletul câştigător era în fundul unei genţi. “Este poşeta mea norocoasă”, spune ea acum.

Jane a fost foarte norocoasă, căci a găsit biletul înainte ca acesta să devină invalid, adică după 180 de zile de la anunţarea câştigătorului.
 

×