x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Nu mi-a venit să cred că aud aşa ceva!" Cum a început să vorbească o femeie după ce a suferit un accident auto (VIDEO)

"Nu mi-a venit să cred că aud aşa ceva!" Cum a început să vorbească o femeie după ce a suferit un accident auto (VIDEO)

18 Iun 2013   •   13:41
"Nu mi-a venit să cred că aud aşa ceva!" Cum a început să vorbească o femeie după ce a suferit un accident auto (VIDEO)

Leanne Rowe, din Australia, a uimit medicii şi familia după, în urma unui accident rutier, a început să vorbească cu accent franţuzesc, scrie Daily Mail. Leanne este una dintre cele 62 de persoane din lumea şi a doua din Australia care suferă de "sindromul accentului străin".

Femeia a început să vorbească cu accent franţuzesc după ce, în urmă cu opt ani, a suferit un accident auto, fiind transportată la spital în comă. După ce şi-a revenit şi s-a trezit, Leanne a început să vorbească cu accent franţuzesc.

"Viaţa ei s-a schimbat foarte mutl. Oamenii văd partea haioasă a poveştii, însă impactul asupra mamei e major", a declarat Kate Mundy, fiica femeii.

În prezent, deşi au trecut opt ani de la accident, Leanne tot nu şi-a revenit.

"Mă enervează teribil, deoarece eu sunt din Australia, nu din Franţa. Nu vreau să se înţeleagă greşit, n-am nimic cu poporul francez, însă nu e în regulă ce mi s-a întâmplat", a mărturisit femeia.

Robert Newton, medicul familiei, a declarat că acest sindrom a apărut în urma rănii majore pe care a avut-o la cap.

"Nu mi-a venit să cred urechilor ce aud. A studiat puţin franceza în şcoală, însă nu a vizitat niciodată Franţa şi nici nu are prieteni francezi", a spus Robert.

×