x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O braziliancă de 20 de ani şi-a scos virginitatea la licitaţie. Vezi unde va fi decernat "premiul"

O braziliancă de 20 de ani şi-a scos virginitatea la licitaţie. Vezi unde va fi decernat "premiul"

28 Sep 2012   •   14:33
O braziliancă de 20 de ani şi-a scos virginitatea la licitaţie. Vezi unde va fi decernat "premiul"

O studenta din Brazilia in varsta de 20 de ani si-a scos virginitatea la licitatie pentru a avea bani sa construiasca locuinte pentru familiile sarace, informeaza Daily Mail.

Pana in prezent suma maxima la care s-a ajuns pentru virginitatea Catarinei este de 155.000 de dolari. Banii vor ajunge la o organizatie non-guvernamentala care va construi case moderne in statul Santa Catarina, in sudul Braziliei.

Catarina a negat ca este prostituata, precizand ca ceea ce face este de fapt o sansa de a schimba lumea in bine.

Studenta a starnit controverse pentru ca gestul ei este filmat pas cu pas de o echipa de filmare din Australia.

"Pentru mine este o afacere. Am ocazia sa calatoresc, sa fac parte dintr-un film si sa primesc si un bonus pentru asta. Daca o faci o singura data in viata atunci nu esti o prostituata. Licitatia este o afacere. Sunt o fata romantica si cred in iubire. Gestul meu conteaza foarte mult pentru zona in care locuiesc", a declarat Catarina.

Studenta s-a inscris in acest proiect in urma cu doi ani. Regizorul Justin Sisely va filma starile emotionale ale Catarinei inainte si dupa ce isi va pierde virginitatea. De asemenea, si un barbat virgin, Alexander, este filmat.

Catarina va primi 20.000 de dolari si 90% din suma finala licitata. Licitatie se incheie pe 15 octombrie. Actul sexual va avea loc intr-un avion, care va zbura din Australia spre SUA, pentru a evita legile prostitutiei.

×
Subiecte în articol: licitatie sex virginitate brazilianca