x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O CĂLUGĂRIȚĂ a reușit să șocheze toată mănăstirea: "SUNT POSEDATĂ, ajutați-mă!" Doctorii, PERPLECȘI

O CĂLUGĂRIȚĂ a reușit să șocheze toată mănăstirea: "SUNT POSEDATĂ, ajutați-mă!" Doctorii, PERPLECȘI

25 Ian 2015   •   13:42
O CĂLUGĂRIȚĂ a reușit să șocheze toată mănăstirea: "SUNT POSEDATĂ, ajutați-mă!" Doctorii, PERPLECȘI
Sursa foto: O CĂLUGĂRIȚĂ a reușit să șocheze toată mănăstirea: "SUNT POSEDATĂ, ajutați-mă!" Doctorii, PERPLECȘI
O călugăriță a și-a șocat mănăstirea la care trăia, după ce a ajuns la spital cu dureri groaznice. Femeia i-a spus maicii starețe că se simte ciudat de la o vreme, însă i-au fost recomandate ceaiuri și rugăciuni, scrie presa intaliană. Starea ciudată invocată de călugăriță a persistat, însă, așa că a încercat să ia măsuri mai drastice.

Așa că s-a gândit să aplice metode mai puțin obișnuite și anume rugăciuni speciale de exorcizare, demonizare și alte chestii grele. Bineînțeles, nici asta n-a mers, iar starea de rău a tinerei călugărițe se accentua cu fiecare zi care trecea, nimeni nu putea să-și dea seama ce are. Însă aceste stări veneau și plecau, în rest era sănătoasă tun, făcea toată munca zilnică, la fel ca celelalte măicuțe.

Călugărița a luat măsuri drastice, s-a închis în chilie și a început să se roage de dimineață până seară, convinsă că rugile ei vor primi răspuns și ea va putea, în sfârșit, să-l alunge pe Necuratul. Până într-o zi, în care măicuțele au fost nevoite să cheme salvarea, atât de rău făcea surata lor.

Ajunsă de urgență la spital, una dintre măicuțele care a mers cu femeia în ambulanță i-a spus doctorului să aibă grijă și i-a legat la gât un crucifix. După puțin timp, prima radiografie a scos la iveală grozăvia de care se temea toată mănăstirea. Femeia era însărcinată și trebuia să nască din moment în moment. Bineînțeles, doctorii au rămas tablou la vederea radiografiei, fiind puși într-o situație destul de delicată, și anume să informeze mănăstirea cu privire la starea femeii, având în vedere că la mănăstire este interzis vreun contact cu bărbații, măicuțele dedicându-i-se în totalitate lui Dumnezeu.

Femeia a fost destul de vehementa, susținând că doctorii se înșeală și că ea nu este însărcinată, pentru ca n-a făcut sex cu nimeni. Însă și-a schimbat repede părerea la intrarea în sala de nașteri. Copilul a fost sănătos, un băiețel, iar măicuța i-a pus numele "Francisc". Misterul sarcinii s-a elucidat ulterior, femeia aducandu-si aminte că a intretinut relatii sexuale cu o zi inainte sa se calugareasca. Femeia era la mănăstire de nouă luni.

Cititi si:

SCENĂ ŞOCANTĂ pe scenă, într-o zi de vineri, 13. Ce păţeşte un iluzionist în timpul unui număr de magie (VIDEO)

Internetul a DESCIFRAT un MISTER vechi de câteva decenii! MESAJUL INCREDIBIL lăsat de o bunică nepoţilor ei, înainte să moară

 Un elev AUTIST a primit un EMAIL FALS de la poliţie, care-l avertiza că a accesat site-uri ilegale. Ce a urmat e HALUCINANT

 SECRETUL lui Hitler în cel de-al Doilea Război Mondial! Ce primeau soldaţii germani ca să lupte în continuu şi să rămână vigilenţi (VIDEO)

×