x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O grevă de pe aeroporturile britanice îi va afecta pe fanii care merg la Cupa Mondială din Qatar

O grevă de pe aeroporturile britanice îi va afecta pe fanii care merg la Cupa Mondială din Qatar

04 Noi 2022   •   18:40
O grevă de pe aeroporturile britanice îi va afecta pe fanii care merg la Cupa Mondială din Qatar
Sursa foto: Hepta

Sute de angajați ai aeroporturilor din Marea Britanie vor face grevă în perioada premergătoare Cupei Mondiale de fotbal, au anunțat sindicatele. Protestul îi va afecta pe fanii care intenționează să ajungă în Qatar.

Sute de lucrători de la aeroportul Heathrow din Londra vor organiza proteste în perioada premergătoare Cupei Mondiale de fotbal din Qatar pentru a cere salarii mai bune, a declarat vineri reprezentantul sindicatului britanic Unite.

Potrivit acestuia, 700 de lucrători implicați în serviciile de manipulare bagaje la sol și de transport în zona de operațiuni cargo, vor intra în grevă timp de trei zile începând cu 18 noiembrie.

„Greva va provoca în mod inevitabil perturbări, întârzieri și anulări ale zborurilor pe Heathrow, călătorii care se vor deplasa la Cupa Mondială fiind afectați în mod special", a declarat, prin intermediul unui comunicat, Kevin Hall, ofițer regional al Unite.

Cupa Mondială din Qatar va începe pe 20 noiembrie. Sindicatul a precizat că acțiunea de grevă va duce la perturbări, anulări și întârzieri la terminalele 2, 3 și 4 de la Heathrow. Sindicatul a precizat că Qatar Airways, care a programat 10 zboruri suplimentare pe săptămână în timpul Cupei Mondiale, va fi deosebit de afectată.

Alte companii aeriene, printre care Virgin, Singapore Airlines, Cathay-Pacific și Emirates, vor fi și ele afectate, a precizat Unite.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: greva aeroporturi Marea Britanie