x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O pisică din România, VEDETĂ în Marea Britanie. Cu ce i-a impresionat felina pe englezi

O pisică din România, VEDETĂ în Marea Britanie. Cu ce i-a impresionat felina pe englezi

30 Noi 2012   •   12:54
O pisică din România, VEDETĂ în Marea Britanie. Cu ce i-a impresionat felina pe englezi

O pisică a uimit o întreagă comunitate din Marea Britanie. Felina a fost găsită pe pragul unei case din Suffolk, iar proprietarul a luat-o şi a dus-o imediat la un medic veterinar, scrie swns.com. Când i-au scanat microcipul, veterinarul a aflat cu stupoare că micuța Mimi era "înregistrată" în România.

Oamenii au fost foarte impresionați de faptul că pisica a străbătut mai mult de 2.000 de kilometri, de una singură. Ei cred că, cel mai probabil, felina s-a ascuns în spatele unei mașini care a călătorit prin Europa.

Proprietara care a găsit pisica a împânzit orașul cu afișe, dar nimeni nu a revendicat-o până în prezent.

"Pisica este foarte mică, este greu de spus ce vârstă are, dar noi credem că are în jur de 5 luni. Am foarte impresionaţi când am aflat că a venit de la o aşa distanţă. Chiar nu ştim cum a ajuns aici. este un mister. Pisicuţa este foarte frumoasă şi poate fi un animal de companie ideal. A primit un certificat de sănătate şi va fi dată spre adopţie", a spus Gillian Clark, care s-a mirat cât de ușor pot pătrunde animalele în Marea Britanie.

"Suntem îngrijoraţi pentru că aceste animale pot aduce cu ele rabie sau alte boli. Poate că guvernul ar trebui să ia măsuri în legătură cu asta", a mai spus femeia.

×