x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O plăcuţă specială, amplasată în faţa mall-ului unde Barack Obama a sărutat-o prima dată pe Michelle

O plăcuţă specială, amplasată în faţa mall-ului unde Barack Obama a sărutat-o prima dată pe Michelle

de Mediafax    |    17 Aug 2012   •   14:48
O plăcuţă specială, amplasată în faţa mall-ului unde Barack Obama a sărutat-o prima dată pe Michelle

O placuta speciala a fost amplasata in fata mall-ului Hyde Park din Chicago, unde Barack Obama a sarutat-o prima data pe Michelle, actuala lui sotie, informeaza Mediafax.

Michelle era avocata la o importanta firma din Chicago. Barack Obama absolvise dreptul la Universitatea Harvard si tocmai se angajase la acea firma de avocatura pe perioada verii. El s-a indragostit de ea imediat ce a vazut-o. Ea nu era chiar atat de sigura. Insa Barack a reusit sa o cucereasca, iar tanarul cuplu si-a inceput relatia cu un sarut pe care cei doi l-au schimbat in magazinul de inghetata Baskin-Robbins din mall-ul Hyde Park. Asa s-au indragostit Michelle si Barack Obama in 1989.

Miercuri, o placuta considerata istorica a fost montata la coltul strazii Dorchester Avenue cu 53rd Street din Chicago, pentru a marca locul exact in care cei doi s-au sarutat pentru prima data.

Un citat extras dintr-un interviu pe care Barack Obama l-a acordat revistei O, The Oprah Magazine, in februarie 2007, este inscris in partea de jos a placii, in care este incastrata o fotografie a cuplului.

"La prima noastra intalnire, i-am oferit cea mai buna inghetata de la cofetaria Baskin-Robbins. Am sarutat-o si avea gust de ciocolata", a spus Obama in acel citat.

Placuta este incastrata intr-un bloc din granit de 1.360 de kilograme.

×
Subiecte în articol: sarut barack obama michelle obama