x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O prinţesă saudită a vrut să dea o "ţeapă" de şase milioane de euro unui hotel parizian de lux

O prinţesă saudită a vrut să dea o "ţeapă" de şase milioane de euro unui hotel parizian de lux

03 Iun 2012   •   08:47
O prinţesă saudită a vrut să dea o "ţeapă" de şase milioane de euro unui hotel parizian de lux

O printesa saudita a fost interceptata in timp ce incerca sa paraseasca un hotel de lux din Paris, impreuna cu suita sa, fara a plati o nota de aproape sase milioane de euro.

Printesa saudita Maha al-Sudaini, sotia repudiata a printului mostenitor al Arabiei Saudite, Nayef ben Abdel Aziz, a incercat sa paraseasca Shangri-La, un hotel de lux situat pe bulevardul Iena, in centrul Parisului, impreuna cu suita sa formata din circa 60 de persoane, lasand o factura de aproape sase milioane de euro, conform cotidianului Le Parisien, citat de AFP.

Publicatia a adaugat ca ambasadorul Arabiei Saudite a fost contactat in momentul plecarii printesei, care beneficiaza de imunitate diplomatica.

Directorul hotelului, Alain Borgers, a declarat ca nu are "nici o problema" cu clientii sai.

Printesa Maha al-Sudaini a mai fost in atentia publica pentru facturi neplatite. In 2009, lantul vestimentar Key Largo a sesizat justitia pentru a obtine plata a 89.000 de euro, pentru cumparaturi efectuate in numele sau.

×
Subiecte în articol: printesa hotel paris arabia saudita factura