x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O rusoaică disperată a vrut să arunce în aer Consulatul Rusiei din Brest

O rusoaică disperată a vrut să arunce în aer Consulatul Rusiei din Brest

19 Iun 2009   •   00:00

Femeia, venită în Belarus în căutarea unui loc de muncă, a ameninţat să arunce în aer Consulatul Federaţiei Ruse din Brest în speranţa că va putea în acest fel să atragă atenţia asupra problemei sale.



Incidentul a avut loc ieri seara, după ce la 22:30 (ora locală) femeia a sunat la poliţie şi şi-a anunţat intenţia de a comite un atentat la Consulatul Rusiei din Brest, relatează agenţia BelaPan, citată de Agerpres. Imediat în faţa sediului acestuia au fost mobilizate mai multe echipaje ale poliţiei şi geniştilor.

În acest timp, poliţiştii au interceptat în zonă o femeie cu două sacoşe. S-a dovedit însă că aceasta nu avea nicio legătură cu presupusa teroristă.

Până la urmă, pseudoterorista a fost identificată, aflându-se în prezent în arest preventiv şi împotriva sa fiind deschis un dosar penal. Femeia susţine că a venit în Belarus în data de 16 iunie, în căutarea unui loc de muncă. Însă în câteva zile, banii i s-au terminat şi nici de lucru nu a găsit, aşa că a hotărât să atragă atenţia asupra problemei sale, dar nu tocmai în modul cel mai fericit.

×
Subiecte în articol: externe