x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O statuie uriaşă a lui Michael Jackson lângă Zürich

O statuie uriaşă a lui Michael Jackson lângă Zürich

04 Iul 2009   •   00:00

O statuie gigantică a "Regelui muzicii pop", Michael Jackson, a fost amplasată lângă oraşul elveţian Zürich în vederea unei ceremonii organizate în acest week-end drept omagiu adus celebrului cântăreţ, decedat subit la 25 iunie, au anunţat vineri organizatorii evenimentului, potrivit AFP.



Statuia din satul Regensdorf, la sud-est de Zürich, care are o înălţime de 12 metri şi cântăreşte 4 tone, îl reprezintă pe Michael Jackson stând în picioare şi împodobit cu centuri aurite.  "Nu există decât 19 exemplare în întreaga lume şi două în Europa", a declarat cu mândrie organizatorul evenimentului Adreas Grassmann despre statuia din plastic cenuşiu, obţinută de la Sony. Organizatorii, care se aşteaptă la zeci de mii de fani, au pus la dispoziţie o carte de condoleanţe, punând în vânzare trandafiri şi lumânări.
           
AFP aminteşte că Michael Jackson a murit acum opt zile la Los Angeles, într-o casă pe care o închiriase la Holmby Hills, nu departe de Beverly Hills. Omagiul public adus megastarului se va desfăşura marţi, la Staples Center din Los Angeles, după cum au anunţat reprezentanţii familiei Jackson.      

×
Subiecte în articol: externe