x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Obama are parte de profitori

Obama are parte de profitori

de Sînziana Stancu    |    12 Dec 2008   •   00:00

Automobilul Chrysler 300 C, care i-a aparţinut preşedintelui nou-ales al Statelor Unite, Barack Obama, este scos acum la licitaţie de către un american care l-a achiziţionat de la el, pentru o sumă mai mare chiar şi decât preţul unui automobil de acelaşi tip, nou-nouţ, scrie presa americană.



Americanul cumpărase maşina acum un an, de la Obama, când senatorul de Illinois se hotărâse să treacă la automobile mai "verzi", care să nu mai consume multă benzină şi să nu polueze mediul.
Acum, achizitorul vrea să speculeze curentul ce s-a numit, în timpul campaniei electorale a noului preşedinte american, "obamamania". El profită de faptul că automobilul i-a aparţinut celui care a ajuns acum preşedinte şi îşi scoate banii pe achiziţie de două-trei ori. Ofertantul a cerut 100.000 de dolari pe Chrysler-ul cumpărat de la Obama, în condiţiile în care unul nou, cu toate dotările luxoase, face 80.000 de dolari.
Asemenea achiziţii din seria "obamamania" nu mai miră pe nimeni. În urmă cu câteva săptămâni, o masă de biliard care i-a aparţinut lui Obama, a fost vândută de un achizitor, tot la licitaţie, cu 500.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: externe