x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Obama glumește pe seama ambițiilor politice ale rapperului Kanye West

Obama glumește pe seama ambițiilor politice ale rapperului Kanye West

11 Oct 2015   •   11:25
Obama glumește pe seama ambițiilor politice ale rapperului Kanye West

Preşedintele SUA, Barack Obama, a glumit sâmbătă la San Francisco pe seama ambiţiilor politice ale rapperului Kanye West, punându-l în gardă împotriva unor personalităţi din Congres care "se comportă ca şi cum s-ar afla într-o emisiune de reality show", relatează AFP.

"Poate că aţi auzit vorbindu-se de Kanye care visează să se prezinte pentru postul de 'speaker' (preşedintele Camerei Reprezentaţilor) a glumit Obama referitor la alegerea pentru acest post în Congres pentru care se luptă adversarii săi republicani.

"Va trebui să aveţi de-a face cu personalităţi străine care se comportă ca şi cum s-ar afla într-o emisiune emisiune de reality show", a spus ironic Obama care a luat cuvântul la o acţiune pentru strângere de fonduri unde a cântat rapperul american.

Kanye West, care s-a căsătorit cu vedeta de televiziune Kim Kardashian, afirmase la gala MTV Video Awars, de la sfârşitul lunii august, că vrea să se prezinte la alegerile prezidenţiale din 2020 din SUA.

Favoritul republican la postul de preşedinte al Camerei Reprezentanţilor, Kevin McCarthy, a renunţat joi spre surprinderea generală la candidatura sa, în faţa opoziţiei aripii celei mai conservatoare a propriului partidului.

Sursa: AGERPRES
 

×