x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Obama şi-ar putea schimba data discursului anual din cauza serialului "Lost"

Obama şi-ar putea schimba data discursului anual din cauza serialului "Lost"

09 Ian 2010   •   00:00
Obama şi-ar putea schimba data discursului anual din cauza serialului "Lost"

Robert Gibbs, purtătorul de cuvânt al lui Barack Obama, a sugerat că preşedintele nu trebuie să-i supere pe fanii serialului "Lost" susţinând discursul anual despre starea naţiunii în aceeaşi seară în care va fi difuzat un episod crucial al seriei.



Postul ABC a programat în seara de 2 februarie trei ore din acest serial ce relatează aventurile unor persoane izolate pe o insulă misterioasă, după un accident de avion. Va fi vorba despre primul episod din a şasea şi ultima serie a acestui film creat de JJ Abrams, care a realizat şi "Alias" şi "Star Trek".

"Nu prevăd un scenariu în care milioane de oameni care sperau să asiste la încheierea 'Lost' nu vor putea face acest lucru din cauza preşedintelui", a spus Robert Gibbs, citat de AFP.

El a răspuns întrebării unui jurnalist de la ABC, după ce un grup de internauţi format recent pe Facebook şi Twitter l-a implorat pe Obama să nu aleagă ziua de 2 februarie pentru discurs.

Această dată, menită să-i dea timp lui Obama pentru ca Congresul să adopte reforma medicală, a fost menţionată de presa americană. Gibbs a refuzat să precizeze când va avea loc discursul.

×
Subiecte în articol: externe