x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Omul-tigru, care a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai complexă transformare chirugicală în animal, a murit la 54 de ani (GALERIE FOTO & VIDEO)

Omul-tigru, care a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai complexă transformare chirugicală în animal, a murit la 54 de ani (GALERIE FOTO & VIDEO)

14 Noi 2012   •   16:49
Omul-tigru, care a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai complexă transformare chirugicală în animal, a murit la 54 de ani (GALERIE FOTO & VIDEO)
Dennis Avner, americanul de origine (amer)indiană, intrat în Cartea Recordurilor, în urma numeroaselor operații estetice chirurgicale, tatuaje, piercinguri, care l-au transformat într-un om cu aspect de felină, a murit la vârsta de 54 de ani, în localitatea de baștină – Tonopah, Nevada. Autoritățile au lansat ipoteza sinuciderii, dar informația rămâne să fie confirmată, informează Huffington Post.
Avner, cu ascendență în populația huronilor, a fost militar de carieră și, ulterior, programator. El a decis să se spună la toate caznele posibile, necesare schimbării radicale a înfățisării sale și a cheltuit în acest scop o sumă considerabilă de bani, pretinzând că a simțit chemarea spiritului său – un tigru. „Nu fac decât să urmez o veche tradiție, acum uitată”, a declarat el, în urmă cu șapte ani.
Avner a stârnit critici și comentarii de compătimire, din partea celor care consideră că e un nebun ce se lasă exploatat de medici fără scrupule, ce își fac reclamă prin intermediul său. Pe de altă parte, omul-tigru are și mii de fani, din întreaga lume. Mulți dintre aceștia i-au călcat pe urme, suferind transformări pe care unii le-ar cataloga drept malformații...


Reportaj cu omul-tigru


 

×