x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Operatoarea care a lovit mai mulţi refugiaţi îşi exprimă regretul pentru ce a făcut. Pe contul ei de Twitter, însă, se întâmplă altceva

Operatoarea care a lovit mai mulţi refugiaţi îşi exprimă regretul pentru ce a făcut. Pe contul ei de Twitter, însă, se întâmplă altceva

11 Sep 2015   •   12:25
Operatoarea care a lovit mai mulţi refugiaţi îşi exprimă regretul pentru ce a făcut. Pe contul ei de Twitter, însă, se întâmplă altceva

Operatoarea de televiziune ungară, Petra Laszlo, ce apare într-o înregistrare video lovind imigranţi care intraseră în Ungaria, a explicat, vineri, că se panicase şi şi-a exprimat regretul pentru gestul său, relatează The Guardian care citează publicaţia Magyar Nemzet, acolo unde a fost publicată scrisoare.

"Când mă uit astăzi la înregistrare, nu mă recunosc. Regret sincer ce am făcut. Îmi asum responsabilitatea", a declarat această operatoare de televiziune, Petra Laszlo.

"M-am panicat. Nu sunt o operatoare de televiziune rasistă şi fără inimă", a spus femeia în vârstă de 40 de ani, care a fost audiată joi seară de poliţie în cadrul unei anchete penale deschisă de justiţia ungară.

"Mă pregăteam să filmez, când sute de imigranţi au rupt un cordon de poliţie. Unul dintre ei s-a izbit de mine şi m-am panicat", a explicat ea în scrisoarea deschisă, prima luare de poziţie după incident.

"Ca mamă, îmi pare extrem de rău că soarta a vrut să-mi iasă în cale un copil, iar eu să nu-mi dau seama", a adăugat ea, subliniind că "nu este uşor să iei decizii bune când eşti în stare de panică".

"Sunt în stare de şoc, din cauză a ceea ce am făcut, dar şi din cauză a ceea ce mi s-a întâmplat", a subliniat operatoarea.

"Nu merit nici vânătoarea de vrăjitoare la care am fost supusă, nici calomniile, nici ameninţările cu moartea. Sunt doar o femeie, în prezent mamă în şomaj, care a luat o decizie proastă într-un moment de panică", a adăugat ea.

Ceea ce este curios, este faptul că toate declaraţiile ei de pe Twitter, în care se laudă cu gestul ei, chiar şi după ce şi-a cerut scuze public.

×