x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Organizația Mondială a Sănătății, un nou avertisment legat de relaxarea măsurilor de distanțare socială

Organizația Mondială a Sănătății, un nou avertisment legat de relaxarea măsurilor de distanțare socială

21 Apr 2020   •   12:38
Organizația Mondială a Sănătății, un nou avertisment legat de relaxarea măsurilor de distanțare socială

Organizația Mondială a Sănătății vine cu un nou avertisment dur cu privire la coronavirus: ”Ce este mai rău, abia acum urmează”, transmite Antena 3.

Experții îi indeamnă pe liderii mondiali să nu relaxeze măsurile de distanțare socială. Avertismentul vine în contextul în care tot mai multe țări anunță planuri de ieșire din izolare. 

”Aveți încredere în noi! Ce este mai rău, abia acum urmează. Haideți să prevenim o tragedie! Este un virus pe care mulți încă nu îl înțeleg. Multe state dezvoltate au tras concluziile greșite pentru că nu îl cunoșteau și acum au probleme. Noi am avertizat chiar și statele dezvoltate și le-am spus că vor fi luate prin surprindere chiar și ele. Și așa s-a întâmplat”, a declarat liderul OMS.

”Noi am spus acest lucru. Va lua prin surpindere chiar și țările bogate. Noi am spus acest lucru, a fost înregistrat. Haideți să nu mai avem și alte surprize! Haideți să oprim tragedia!” a adăugat el. 

×