x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe OZN surprins de transmisia BBC de la sarbatoarea trecerii in Noul An! (VIDEO)

OZN surprins de transmisia BBC de la sarbatoarea trecerii in Noul An! (VIDEO)

02 Ian 2015   •   21:25
OZN surprins de transmisia BBC de la sarbatoarea trecerii in Noul An! (VIDEO)

“Omuletii verzi” par ca vor sa discrediteze serviciul de informatii american, pentru ca si-au facut aparitia in mod festiv, de Anul Nou, la doar cateva zile dupa ce CIA recunoscuse pe Twitter ca agentii sai au fost implicati in majoritatea cazurilor din anii ‘50-‘60 care au consemnat aparitia unor obiecte zburatoare neidentificate.

De alfel, cel mai bun prilej pentru aparitia OZN-urilor este de Anul Nou, in parte fiindca o multime de oameni lanseaza lampioane pe cer, pe de alta, si cea mai importanta, fiindca si mai multi traiesc starea de euforie oferita de alcool.

Si cum focul de artificii de la Londra a fost unul extrem de spectaculos si la trecerea in 2015, pare de inteles interesul extraterestrilor, curiosi, nu, la orice manifestare electrica sau luminoasa.

Unii dintre comentatorii clipului video spun ca ar fi vorba doar de o drona, care filma spectacolul de la inaltime, dar imaginea asta e mult prea seaca fata de ideea care spune ca a fost filmat un vehicul spatial, plin ochi cu omuleti verzi, veniti tocmai de pe Proxima Centauri.

Cu aceasta ocazie, UFO-logul britanic Nigel Watson, interpelat de jurnalisti cu privire la acest incident,  s-a declarat dezamagit de numarul din ce in ce mai mare al scepticilor care comenteaza ironic orice informatie sau inregistrare video in care apare un OZN. Atat de dezamagit incat le-a recomandat acestora sa nu se mai oboseasca sa citeasca genul asta de stiri si sa renunte la efortul pe care il fac comentandu-le! 


×