x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe OZN filmat deasupra unui sat din Scoţia. Imaginile fac înconjurul lumii, iar autorităţile dau explicaţii penibile (VIDEO)

OZN filmat deasupra unui sat din Scoţia. Imaginile fac înconjurul lumii, iar autorităţile dau explicaţii penibile (VIDEO)

19 Oct 2012   •   09:50
OZN filmat deasupra unui sat din Scoţia. Imaginile fac înconjurul lumii, iar autorităţile dau explicaţii penibile (VIDEO)
Sursa foto: Daily Mail

Morag Ritchie, în vârstă de 50 de ani, din Fraserburgh, Aberdeenshire, Scoţia, vorbeşte despre obiectul zburător care, timp de patru ore, a planat deasupra casei sale. Femeia a fost trezită în toiul nopţii de luminile de pe cer care pluteau deasupra câmpurilor din spatele cabanei. Morag a fost atât de şocată încât și-a trezit toată familia pentru a vedea ce se întâmplă, scrie Daily Mail.

Logodnicul fiicei lui Morag a filmat grozăvia. "După ce am filmat, ne-am întors în pat. Când ne-am trezit, am realizat că obiectul este în același loc. În jurul orei şapte dimineaţa, a dispărut foarte rapid", a continuat Morag.

"Locuim într-o zonă rurală şi niciodată nu trag draperiile pentru că îmi place să privesc cerul. Acele lumini păreau că se mişcă. Mă uitam la ele şi mă întrebam dacă nu cumva cineva de acolo de sus mă priveşte. Aşa că m-am dus şi am trezit toată familia ca să arunce o privire. Soţul meu este pescar şi a petrecut multe ore privind cerul noaptea aşa că a fost cam sceptic când i-am spus ce se află pe cer, însă când a văzut cu ochii lui a recunoscut că e ceva foarte ciudat".

Cora, fiica lui Morag, spune că nu crede în OZN-uri, dar că ce a văzut a fost de-a dreptul şocant. "Auzi foarte multe poveşti despre aşa ceva, dar nu le crezi. Însă de data asta, pot să spun că a fost foarte ciudat. După ce am văzut ce am văzut, mă întreb foarte serios dacă există cu adevărat extratereştri", povesteşte Cara.

Morag Ritchie a făcut publice imaginile care au făcut înconjurul lumii, dar autorităţile nu au dat deocamdată nicio explicaţie plauzibilă cu privire la obiectul zburător filmat.

Purtătorul de cuvânt al Aviaţiei Civile, Tony Finnegan, a declarat că putea fi un avion militar. "Nu am putut afla ce avioane au zburat în zonă la acea oră, însă, săptămâna trecută, activitatea aurorelor boreale a fost intensă, aşa că poate fi o posibilitate", a spus Finnegan.

×