x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Panică la BBC: Un editor, infectat cu virusul AH1N1

Panică la BBC: Un editor, infectat cu virusul AH1N1

25 Iun 2009   •   00:00
Panică la BBC: Un editor, infectat cu virusul AH1N1

O angajată a postului de televiziune a fost diagnosticată cu gripă porcină. Femeia, în vârstă de 40 de ani, ocupă postul de editor în cadrul BBC.



Potrivit The Sun, citat de antena3.ro, conducerea BBC a luat imediat măsuri de protecţie, de teamă că virusul s-ar putea răspândi printre angajaţii companiei.

O persoană din interiorul redacţiei BBC, care nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea, a declarat: "Nu ne vine să credem că virusul despre care am tot scris în ultima perioadă există atât de aprope de noi".

Directorul deprtamentului de Ştiri al BBC, Helen Boaden, a trimis un e-mail prin care anunţa că unul dintre angajaţi a fost diagnosticat cu gripa porcină. "După cum probabil deja aţi aflat, unul dintre colegii noştri este infectat cu virusul AH1N1".

Două dintre angajatele postului au decis să intre în concediu. Femeile sunt însărcinate şi se tem că ar putea contracta virusul. "Dacă şi alţii le vor urma exemplul, este posibil să ne confruntăm cu o gravă criză de personal", a adăugat sursa The Sun.

Cu toate acestea, reprezentanţii BBC susţin că programele postului nu vor fi afectate.

În Marea Britanie, numărul persoanelor infectate cu virusul AH1N1 a ajuns la 3.254. Un singur caz de deces provocat de gripa porcină a fost înregistrat pe teritoriul britanic. (V.A.)

×
Subiecte în articol: externe virusul