x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Papa Benedict al XVI-lea, internat la spitalul din Aosta

Papa Benedict al XVI-lea, internat la spitalul din Aosta

17 Iul 2009   •   00:00
Papa Benedict al XVI-lea, internat la spitalul din Aosta

Papa Benedict al XVI-lea a mers, astăzi, la spitalul din Aosta, în nordul Italiei, pentru a efectua un examen medical, după ce a căzut în timp ce se afla la cabana unde îşi petrece vacanţa. Potrivit purtătorului de cuvânt, Federico Lombardi, "nu are nimic grav", relatează AFP.

Potrivit surselor de la Spitalul Umberto Parini (oraşul Aosta, nord), radiografia a arătat că Papa Benedict are o fractură la încheietura mâinii.

"Nu este nimic grav", a dat asigurări purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Federico Lombardo.

"În urma unei căzături în camera sa, în cursul nopţii, Sfântul Părinte are o uşoară fractură la încheietura mâinii drepte. Sfântul Părinte a oficiat slujba de dimineaţă, iar apoi a luat micul dejun, ulterior mergând la spitalul din Aosta unde s-a constatat că are o uşoară fractură şi i s-a imobilizat încheietura mâinii", se arată într-un comunicat oficial al Vaticanului citat de cotidianul La Repubblica.

Potrivit unor surse medicale, medicii iau în considerare posibilitatea unei intervenţii chirurgicale pentru remedierea structurii osoase.

Papa Benedict, în vârstă de 82 de ani, s-a deplasat pe 13 iulie în regiunea Valle d'Aosta (nordul Italiei), pentru a-şi petrece vacanţa în localitatea Introd, la 20 de kilometri de Aosta.

Mediafax

×
Subiecte în articol: externe