x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Papa Francisc a primit un tricou semnat de Lisandro Martinez de la Man United

Papa Francisc a primit un tricou semnat de Lisandro Martinez de la Man United

de Redacția Jurnalul    |    21 Apr 2023   •   19:30
Papa Francisc a primit un tricou semnat de Lisandro Martinez de la Man United
Sursa foto: Hepta

Papa Francisc, un fan al fotbalului ca majoritatea argentinienilor, a fost surprins de primarul din Greater Manchester, Andy Burnham, care i-a oferit un tricou al lui Manchester United semnat de compatriotul său Lisandro Martinez, în timpul unei vizite, joi, la Vatican.

Papa a primit tricoul cu numărul șase al argentinianului, fundaș la Man United, cu ramă de sticlă și cu mesajul "Sanctitatea Voastră, cu multă dragoste, Licha", a precizat United pe site-ul său. Predarea cadoului a avut loc în cadrul unei audiențe private cu o delegație a liderilor religioși din Manchester.

"Cred că @Pontifex a apreciat în mod deosebit acest cadou, prezentat de @AndyBurnhamGM și de primar", a scris pe Twitter ambasadorul britanic pe lângă Sfântul Scaun, Chris Trott.

Papa Francisc, care a primit și un tricou al lui Manchester City, mai primise un astfel de cadou semnat de Lionel Messi de la premierul francez de atunci, Jean Castex, în 2021.

Câștigătorul Cupei Mondiale, Lisandro Martinez a suferit o accidentare la picior săptămâna trecută și va rata restul sezonului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: papa francisc