x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Paradisul din subteran sau cum întâmpină milionarii Apocalipsa. Vezi cum arată blocul de locuinţe construit sub pământ (VIDEO)

Paradisul din subteran sau cum întâmpină milionarii Apocalipsa. Vezi cum arată blocul de locuinţe construit sub pământ (VIDEO)

11 Apr 2012   •   07:26
Paradisul din subteran sau cum întâmpină milionarii Apocalipsa. Vezi cum arată blocul de locuinţe construit sub pământ (VIDEO)

Sfarsitul lumii a fost prezis de multe ori si nu s-a intamplat nimic. Cu toate astea, sunt oameni care cred cu tarie ca de aceasta data, adica in decembrie 2012, Apocalipsa vine negresit. Pentru ei, o solutie de supravietuire este undeva in Kansas. O scoala, o piscina, un spa, cabinet medical, un cinematograf si o biblioteca, dar si garantia ca vei supravietui Apocalipsei, in orice forma va fi ea, de la colaps economic si explozii solare, pana la atacuri teroriste si pandemii. Asta promite Larry Hall, dezvoltatorul apartamentelor de lux, facute intr-un buncar antiatomic din Kansas, SUA.

El, sotia si fiul sau locuiesc in Denver si vor folosi apartamentul lor din cadrul complexului, ca o casa de vacanta, dar in cazul in care lucrurile merg prost, ei vor fi pregatiti, scrie Daily Mail. Lui Hall ii este frica ca eruptiile solare ar putea distruge reteaua electrica si ar provoca haos in lume.

Pana in prezent, patru cumparatori au dat aproximativ 7 millioane de dolari pentru a avea un paradis unde sa fuga atunci cand sfarsitul este aproape. Hall spune despre cumparatorii lui ca "isi fac griji cu privire la evenimente precum eruptii solare, colaps economic, pandemii, terorism, sau criza de alimente".

Cladirea subterana are 7 etaje folosite ca apartamente, iar alte etaje vor fi pentru o piscina, un cinematograf, o biblioteca, un centru medical, o scoala si altele.

×