x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Părinte iresponsabil", pentru că a refuzat să-şi ducă fiul la McDonald's!

"Părinte iresponsabil", pentru că a refuzat să-şi ducă fiul la McDonald's!

08 Noi 2013   •   20:51
"Părinte iresponsabil", pentru că a refuzat să-şi ducă fiul la McDonald's!

"Părinte iresponsabil", este titulatura pe care un psiholog a acordat-o unui american, după ce a refuzat să-şi ducă fiul în vârstă de cinci ani să mănânce la McDonald's.

Aflat în proces de divorţ cu soţia sa, bărbatul a fost surpins să constate că un psiholog a solicitat judecătorului reducerea numărului de vizite parentale la care avea dreptul, catalogându-l, în recomandarea trimisă instanţei, drept un "părinte iresponsabil" după ce a refuzat să-şi ducă fiul la masă la restaurantul fast-food McDonald's.

Adept al unui stil de viaţă care presupune o alimentaţie sănătoasă, şi dorind să insufle acest principiu şi fiului său, bărbatul i-a propus micuţului să mănânce oriunde altundeva în afara lanţului de restaurante McDonald's. Încăpăţânat, băieţelul a refuzat orice altă variantă, şi în cele din urmă, bărbatul l-a înapoiat mai devreme fostei sale soţii.

Deşi trăim într-o epocă în care corporaţiile îşi impun directivele fără prea mari probleme, probabil că psihologul care a emis această judecată aproape ireală, după rezultatele privind efectele alimentaţiei fast-food asupra copiilor, şi nu numai, a fost solicitat de mama copilului, la sfaturile unui avocat, care a convins-o că poate folosi neînţelegerea în favoarea sa.

Americanul a considerat catalogarea psihologului implicat în cazul său de divorţ, drept dăunătoare relaţiei sale cu fiul său, şi l-a acţionat  judecată .
abcnews.go.com



×
Subiecte în articol: McDonald's