x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe PCRM: alegeriile din Republica Moldova sunt o farsă

PCRM: alegeriile din Republica Moldova sunt o farsă

16 Mar 2012   •   09:25
PCRM: alegeriile din Republica Moldova sunt o farsă

Deputatii comunisti prezenti astazi la sedinta speciala a Parlamentului sustin ca votul pentru alegerea presedintelui Republicii Moldova "este o farsa", informeaza Jurnal.md.

"Este o farsa, nu a vut loc nicio votare. Nu s-a respectat secretul votului. Asa cum Lupu a promis ca are un secret prin care se va vedea cum deputatii voteaza, azi s-a demonstrat care este secretul. Este o rusine ca asa a fost ales seful statului", a declarat deputatul PCRM, Sergiu Sarbu.

Un alt deputat al opozitiei critica dur alegerile din Moldova. "In niciun stat nu veti gasi asa o procedura.Toti deputatiii AIE care au trecut prin cabina de vot a rusinii au fost intimidati. O astfel de umilinta Republica Moldova nu a cunoscut de la independenta. Fiecare deputat a inchis buletinul de vot intr-o anumita modalitate, pentru fi recunsocut si a fi persecutat daca se expune altfel", a adaugat Artur Resetnicov.

Comunistii au refuzat sa spuna daca vor contesta alegerile la Curtea Constitutionala si au precizat ca vor demara protestul fata de alegerea presedintelui astazi, incepand cu ora 13:30.

×