x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sky Baby: Un pilot a ajutat la nașterea unui bebeluș în timpul zborului

Sky Baby: Un pilot a ajutat la nașterea unui bebeluș în timpul zborului

de Redacția Jurnalul    |    05 Mar 2024   •   01:00
Sky Baby: Un pilot a ajutat la nașterea unui bebeluș în timpul zborului
Sursa foto: Instagram drjakarin

Un pilot cu viteză de reacție a ajutat la nașterea unui bebeluș în timpul zborului. Pilotul Jakarin Sararnrakskul a asistat la nașterea copilului pe un zbor VietJet de la Taipei la Bangkok.

Jakarin Sararnrakskul pilota un avion VietJet de la Taipei, Taiwan, la Bangkok, Thailanda, când a fost anunțat de echipajul de cabină despre o urgență la bord. O femeie a intrat în travaliu într-una dintre toaletele avionului, conform Sky News.

"Am fost pilot timp de 18 ani. Tocmai am ajutat un nou-născut în avion", a spus el într-o postare pe Instagram, împărtășind o imagine cu el ținând copilul în brațe

Echipajul l-a poreclit pe copil "Sky Baby".

Potrivit unui studiu din 2020, publicat de Societatea Internațională de Medicină de Călătorie, 74 de copii s-au născut în avioane între 1929 și 2018, dintre care aproape toți au supraviețuit.

Autoritățile sanitare din Marea Britanie spun că majoritatea femeilor pot călători în siguranță în timpul sarcinii, dar precizează că ar trebui să verifice cu moașa sau cu medicul lor înainte de a zbura. Șansele de a intra în travaliu sunt mai mari după 37 de săptămâni sau în jurul a 32 de săptămâni în caz de gemeni. Unele companii aeriene nu permit viitoarelor mame să zboare după aceste perioade.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: pilot nastere zbor