x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Poliţia din Sydney a reuşit să elibereze adolescenta cu bomba atârnată de gât

Poliţia din Sydney a reuşit să elibereze adolescenta cu bomba atârnată de gât

03 Aug 2011   •   15:44
Poliţia din Sydney a reuşit să elibereze adolescenta cu bomba atârnată de gât

O echipa de interventie a politiei australiene a reusit s-o elibereze pe tanara in varsta de 18 ani care se afla intr-o casa din Sydney, avand atasat un obiect suspect, posibil o bomba, relateaza CNN.

Fata a fost eliberata si a putut sa se intoarca la familie. Din cauza ca a stat intr-o pozitie extrem de incomoda timp de mai multe ore, ea va fi dusa la spital, pentru o examinare medicala, ca masura de precautie.

Tanara de 18 ani, fiica uneia dintre cele mai bogate familii din Sydney, Australia, a trecut prin momente cumplite. Calvarul fetei a inceput in momentul in care un barbat a intrat in locuinta sa si i-a atasat cu forta un dispozitiv explozibil. Politistii au descoperit un bilet de rascumparare in apropierea bombei.

Desi la conferinta de presa anterioara eliberarii politia nu a confirmat ca ar fi fost vorba despre o bomba atasata la gatul fetei, informatiile faceau referire la faptul ca viata tinerei era amenintata. "Exista un dispozitiv pe care trebuie sa-l analizam, si nu va fi usor sa aflam despre ce a fost sau nu a fost vorba', a declarat politia joi. Politia fusese chemata la o adresa din cartierul Mosman (Sydney) si anuntase ca este "un incident grav", viata tinerei fiind pusa in pericol.

Conform Sky News, se pare ca tanara a fost victima unei tentative de extorsiune. Dispozitivul fusese atasat de un barbat cu cagula care patrunsese in vila acesteia.

Mosman, unde s-a petrecut incidentul, este un cartier bogat de la periferia Sydney Harbor, unde traiesc mai multe celebritati si bogatasi. Multi dintre acestia s-au inchis in casa cand s-a dat alarma, precizeaza CNN, care citeaza surse politienesti.




<p><a href="http://video.dailytelegraph.com.au/2079917771/UPDATE-Bomb-strapped-to-teenage-girl" _mce_href="http://video.dailytelegraph.com.au/2079917771/UPDATE-Bomb-strapped-to-teenage-girl">VIDEO: UPDATE Bomb strapped to teenage girl</a></p>

×