x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Poliţistul de origine română Tony Rădulescu, împuşcat mortal de un infractor în Washington (VIDEO)

Poliţistul de origine română Tony Rădulescu, împuşcat mortal de un infractor în Washington (VIDEO)

de Mediafax    |    24 Feb 2012   •   16:05
Poliţistul de origine română Tony Rădulescu, împuşcat mortal de un infractor în Washington (VIDEO)

Un agent de origine romana al politiei statului Washington a fost impuscat mortal, joi dimineata, de un infractor aflat la volanul unui autovehicul, pe care il oprise pentru un control pe autostrada si care apoi s-a sinucis.

Tony Radulescu, in varsta de 44 de ani, s-a nascut la Bucuresti si s-a mutat in Statele Unite cand avea 14 ani. El lucra la politia statului Washington (State Patrol) de 16 ani si era detasat la biroul agentiei din Bremerton.

Radulescu a oprit pe autostrada 16 un autovehicul condus de Joshua J. Blake, in varsta de 28 de ani, si a transmis prin radio datele masinii pentru a fi verificate. Radulescu nu a mai sunat inapoi la sectie, astfel ca un adjunct al serifului din comitatul Kitsap s-a deplasat la locul indicat de pe autostrada si l-a gasit ranit.

Agentul a fost transportat la Centrul Medical St. Joseph din Tacoma, unde a fost pronuntat decesul sau.

Barbatul suspectat ca l-a impuscat este un infractor care amenintase ca va rani politistii daca va fi arestat din nou, potrivit Departamentului de Corectie (DOC) al statului.

Blake a stat la inchisoare pentru fabricare de metamfetamina, agresiune si incalcarea unui ordin de restrictie, a precizat un purtator de cuvant al DOC, Chad Lewis. Infractorul era supravegheat de autoritati din cauza tendintelor sale violente si a nerespectarii legislatiei, inclusiv dupa eliberarea din inchisoare.

Joshua Blake s-a impuscat in timp ce adjuncti ai serifului comitatului Kitsap veneau sa-l aresteze in legatura cu uciderea lui Tony Radulescu.

Politistii care au fost colegi cu Radulescu, dar si cetatenii din comunitatea acestuia au depus flori si lumanari in fata casei acestuia, dupa ce au auzit vestea mortii.

×