x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Polonezii scot la bătaie elefantul Citta pentru a prezice rezultatele la Euro-2012

Polonezii scot la bătaie elefantul Citta pentru a prezice rezultatele la Euro-2012

de Mediafax    |    22 Mai 2012   •   10:07
Polonezii scot la bătaie elefantul Citta pentru a prezice rezultatele la Euro-2012

Elefantul Citta de la Gradina Zoologica din Cracovia va calca pe urmele caracatitei Paul si va prezice rezultatele la Campionatul European de fotbal din Polonia si Ucraina, care incepe la 8 iunie, informeaza Radio Polonia.

Citta, un elefant de 33 de ani, a ghicit, sambata, ca echipa Chelsea Londra va castiga Liga Campionilor, castigand astfel competitia pentru a prezice rezultate la Euro cu un magar si un papagal.

"Elefantii au o mare intuitie si sunt increzator ca Citta va indica foarte corect rezultatele", a declarat directorul Gradinii Zoologice din Cracovia, Jozef Skotnicki.

Citta a venit la Cracovia de la Terra Natura Park din Valencia, unde a lucrat 20 de ani la circ, si are o pasiune pentru ciocolata.

Tot in Polonia, dar la Gradina Zoologica din Wroclaw s-au ales alti doi prezicatori: doi cocosi botezati Gerwazy si Protazy.

Acestea vor prezice cine va castiga turneul, dar si cine se va impune in meciul de deschidere dintre Polonia si Grecia, din 8 iunie.

In Ucraina, un porc va prezice rezultatele la meciurile de la Euro-2012.

Caracatita Paul a devenit celebra dupa ce a ghicit rezultatele echipei Germaniei la Cupa Mondiala din Africa de Sud, din 2010, precum si victoria Spaniei in finala cu Olanda.

×
Subiecte în articol: elefantul citta caracatita paul