x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Polonia - Preşedintele, la spital

Polonia - Preşedintele, la spital

de Irina Cristea    |    04 Sep 2007   •   00:00

O infecţie stomacală gravă l-a băgat in spital pe preşedintele polonez Lech Kaczynski. Şeful statului s-a prezentat la camera de gardă a spitalului militar din Varşovia cu febră, stări de vomă şi dureri de burtă, iar medicii l-au internat imediat pentru un control amănunţit.



O infecţie stomacală gravă l-a băgat in spital pe preşedintele polonez Lech Kaczynski. Şeful statului s-a prezentat la camera de gardă a spitalului militar din Varşovia cu febră, stări de vomă şi dureri de burtă, iar medicii l-au internat imediat pentru un control amănunţit, relatează agenţiile internaţionale de presă.

 Kaczynski a inceput să se simtă rău duminică seara şi, după o noapte de chin, a decis să se lase pe măna medicilor. "Preşedintele era foarte slăbit şi am fost foarte ingrijoraţi", a declarat un purtător de cuvănt al spitalului. Din fericire, liderul de la Varşovia a petrecut doat căteva ore sub observaţie medicală şi a fost externat tot ieri.

Starea de sănătate a lui Lech Kaczynski a fost un subiect de dezbatere in presa poloneză incă de la numirea sa in funcţie, in urmă cu doi ani. Problemele medicale şi analizele l-au ţinut, nu o dată, departe de diverse reuniuni şi evenimente. Cu toate acestea, preşedintele a negat mereu că ar avea probleme majore de sănătate.

×
Subiecte în articol: externe