x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Povestea de dragoste care a ULUIT lumea: Ce s-a întâmplat cu doi soţi, născuţi în aceeaşi zi şi căsătoriţi timp de 75 de ani

Povestea de dragoste care a ULUIT lumea: Ce s-a întâmplat cu doi soţi, născuţi în aceeaşi zi şi căsătoriţi timp de 75 de ani

28 Iul 2013   •   08:56
Povestea de dragoste care a ULUIT lumea: Ce s-a întâmplat cu doi soţi, născuţi în aceeaşi zi şi căsătoriţi timp de 75 de ani
Sursa foto: presstelegram.com

Helen şi Les Brown au sărbătorit cea de-a 75-a aniversare a căsătoriei lor în acest an, relatează Press-Telegram. Prietenii şi rudele celor au ajuns cu toţii la aceeaşi concluzie: dacă două persoane sunt făcute una pentru cealaltă, atunci cele două persoane se numesc Helen şi Les Brown.

Cei doi s-au născut în aceeaşi zi, 31 decembrie 1918. Helen şi Les au fost iubiţi încă din timpul liceului şi, în acest an, au sărbătorit cea de-a 75-a aniversare a căsătoriei lor. Avea să fie ultima. Helen a murit pe 16 iulie, iar Les a murit ziua următoare.

Povestea celor doi poate servi drept lecţie pentru toate cuplurile.

Helen şi Les Brown s-au căsătorit în 1937, la vârsta de 18 ani, în ciuda faptului că părinţii lor nu au fost de acord cu relaţia. Cei doi aparţineau unor clase sociale diferite, Helen provenind dintr-o familie din clasa muncitoare, în timp ce familia lui Wes avea o situaţie financiară mult mai bună. A fost principalul motiv pentru care părinţii lor s-au împotrivit din start căsătoriei.

Fiul lor cel mai mic, Les Brown Jr., spune că părinţii său erau făcuţi unul pentru celălalt. El a mărturisit că, în ciuda faptului că s-au născut în aceeaşi zi, părinţii săi aveau firi diferite. Mama sa era mai strictă, în timp ce tatăl său avea o fire mai relaxată. Helen era casnică, însă era implicată şi în afacerile imobiliare, în timp ce Les, la fel ca tatăl său, era fotograf şi deţinea un studio fotografic.

Helen a murit din cauza unui cancer la stomac, iar Les, bolnav de Parkinson, a urmat-o, la o zi distanţă. Cuplul a lăsat în urmă şapte nepoţi.


×