x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Povestea ucigaşei de jumătate de tonă. "Există destulă otravă pentru execuţie?" (VIDEO)

Povestea ucigaşei de jumătate de tonă. "Există destulă otravă pentru execuţie?" (VIDEO)

22 Sep 2012   •   16:21
Povestea ucigaşei de jumătate de tonă. "Există destulă otravă pentru execuţie?" (VIDEO)

"Ucigasa de jumatate de tona" - un documentar realizat de TLC, prezinta drama unei femei care a fost la un pas de moarte dupa ce a marturisit comiterea unei crime.

In martie 2008, Mayra Rosales, in varsta de 31 de ani, declara politistilor ca si-a ucis nepotul de doi ani, care se afla sub supravegherea sa, in momentul in care, din neatentie, s-a rostogolit peste el.

Nimic nu parea imposibil, femeia cantarind aproape jumatate de tona! Pana la finalizarea autopsiei, femeia a fost constant sub paza politistilor si popularizarea cazului in media i-a adus oprobiul opiniei publice, numeroase voci comentand malitios daca autoritatile vor gasi destula otrava pentru executie.

Primele suspiciuni ale anchetatorilor in legatura cu sinceritatea marturirii Mayrei au aparut dupa ce expertiza medicala a concluzionat faptul ca micutul a decedat in urma unei lovituri la cap, o actiune imposibila, obezitatea sa cronica impiedicandu-i deplasarea.

Mayra a cedat pana la urma, marturisind politistilor.ca a inventat povestea pentru a-si proteja sora care a provocat moartea fiului sau dupa ce l-a lovit de mai multe ori in cap cu o perie de par.

×