x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Premierul britanic, despre declaraţia lui Clarkson: "Sunt sigur că nu a vorbit serios"

Premierul britanic, despre declaraţia lui Clarkson: "Sunt sigur că nu a vorbit serios"

01 Dec 2011   •   11:04

Postul de televiziune BBC si-a cerut scuze oficial pentru declaratiile facute de Jeremy Clarkson, in cadrul unei emisiuni Tv. "Sincer sa fiu eu i-as fi impuscat pe toti. I-as lua pe toti afara si i-as executa in fata familiilor. Cum indraznesc sa intre in greva in conditiile in care ei au pensii garantate, iar altii sunt nevoiti sa lucreze?", a declarat Clarkson, referindu-se la bugetarii care au protestat ieri in Marea Britanie.

Spusele controversatului prezentator au ajuns si la urechile premierului britanic David Cameron. Intrebat de jurnalisti ce parere are despre aceasta declaratie, Cameron a spus ca "a fost o prostie din partea...sunt sigur ca nu a vorbit serios".

Si ministrul Muncii britanic, Jon Trickett, a avut ceva de spus in legatura cu declaratia lui Jeremy Clarkson: "Nimeni nu doreste aceste greve, insa majoritatea celor care au protestat au fost mame, nu militari. Clarkson ar trebui sa-si ceara scuze, iar premierul ar trebui sa spuna clar ca se dezice de ce a spus prietenul lui".

×