x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Premierul bulgar crede că staţiunea Nisipurile de Aur seamănă cu un coteţ de găini

Premierul bulgar crede că staţiunea Nisipurile de Aur seamănă cu un coteţ de găini

26 Iun 2011   •   10:11

Premierul bulgar, Boiko Borisov, considera ca statiunea Nisipurile de Aur seamana cu "un cotet de gaini", in principal din cauza vanzatorilor de "lenjerie si ciorapi", relateaza site-ul Novinite.com.
"Nisipurile de Aur nu trebuie sa arate ca un cotet de gaini - cu lenjerie si ciorapi vandute peste tot. Asta nu e statiune", a spus el. Borisov a afirmat ca rezolvarea conflictului dintre proprietarii de hoteluri si compania care administreaza statiunea depinde de eliminarea de pe strazi a vanzatorilor de articole de lenjerie.

Circa 500 de proprietari de hoteluri si restaurante, taximetristi si comercianti s-au adunat marti la Nisipurile de Aur, pentru a protesta fata de reglementarile impuse de administratorul statiunii si de taxele pentru servicii si de acces la infrastructura locala. Protestul a fost determinat de cresterea taxelor impuse de management pentru accesul la zona de est a statiunii.

Proprietarii de hoteluri sustin si ca sunt taxati de doua ori pentru constructiile temporare, trebuind sa achite taxe si catre municipalitatea orasului Nessebar, si catre administratorul statiunii.

×