x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Premierul rus Dmitri Medvedev, pe Twitter: "Îmi dau demisia! Mi-e ruşine pentru acţiunile guvernării. Îmi cer iertare"

Premierul rus Dmitri Medvedev, pe Twitter: "Îmi dau demisia! Mi-e ruşine pentru acţiunile guvernării. Îmi cer iertare"

14 Aug 2014   •   11:38
Premierul rus Dmitri Medvedev, pe Twitter: "Îmi dau demisia! Mi-e ruşine pentru acţiunile guvernării. Îmi cer iertare"

Contul de Twitter al premierului rus Dmitri Medvedev a fost spart de hackeri, în această dimineaţă.

"Îmi dau demisia. Mi-e rușine pentru acțiunile guvernării. Îmi cer iertare”, "Cetățenii ruși nu ar trebui să sufere din cauza problemelor privind percepția bunului simț pe care le are conducerea de vârf a țării” sau "Crimeea nu este a noastră!” sunt  mesajele postate pe contul lui Medvedev și redistribuite imediat de mii de utilizatori ai rețelei de socializare, potrivit jurnal.md.

"Contul de Twitter a fost spart, informaţiile nu corespund realităţii. Lucrăm asupra problemei", a declarat reprezentantul serviciului de presă al lui Medvedev, conform  Ria Novosti, citată de Agerpres.

Dmitri Medvedev este un utilizator activ al internetului, fiind primul dintre înalţii oficiali ai Rusiei care a început să folosească intens reţelele de socializare. Din octombrie 2008, Dmitri Medvedev a început să ţină un blog video pe site-ul preşedinţiei, iar în 2009 blogul prezidenţial a fost înregistrat în 'Jivoi Jurnal' (Live Journal, reţea de socializare prin intermediul căreia utilizatorii îşi pot crea şi gestiona un blog).

Medvedev are, de asemenea, conturi pe Facebook, Instagram şi VKontakte.



×