x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prezentatoare italiană jefuită în casă

Prezentatoare italiană jefuită în casă

de Carmen Plesa    |    17 Mar 2011   •   14:04

Cristina Guerra, una din prezentatoarele jurnalului de ştiri de la televiziunea publică italiană a fost tâlhărită în casă de trei indivizi care păreau a fi români, anunţă presa italiană. Atacatorii au ameninţat-o că dacă nu le dă banii vor lua unul din cei trei copii şi-l vor duce la ei în tabără.

„Când m-au întrebat câţi copii am... Am încercat să nu-mi pierd capul. Şi am simţit că mor când mi-au zis: <>”, a povestit jurnalista.

 

Cei trei au intrat în casa jurnalistei noaptea, după ce au demontat o fereastră. Au pătruns în camera în care dormea femeia şi i-au pus pistolul la tâmplă, obligând-o să spună combinaţia de la seif. Jurnalista nu s-a opus. „În camera de alături erau copii mei, tripleţi de 5 ani, şi-mi era teamă că s-ar putea trezi. Nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi putut întâmpla”, a declarat Guerra pentru La Repubblica. După ce jurnalista le-a spus combinaţia de la seif, hoţii l-au deschis şi au luat 30.000 de euro şi bijuterii.

 

Problemele nu s-au sfârşit, însă, pentru prezentatoare, pentru că hoţii au găsit un al seif, ascuns sub o scară şi i-au cerut să-l deschidă şi pe acela. Jurnalista a reuşit într-un final să-i convingă că seiful rămăsese de la fost proprietar şi nu putea fi deschis.

 

Atacatorii au mai întrebat-o cine mai este în casă. "Baby-sitter-ul, e româncă precum sunteţi şi voi, lăsaţi-o în pace. Au tăcut, apoi m-au închis în camera copiilor şi au plecat”, a mai spus femeia.

×