x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Primul Nepot" al Franţei

"Primul Nepot" al Franţei

de Sînziana Stancu    |    13 Ian 2010   •   00:00
"Primul Nepot" al Franţei
Sursa foto: Charles Platiau/Reuters

Preşedintele francez a fost fericit de către fiul său Jean Sarkozy cu un nepoţel. Micuţul s-a născut miercuri dimineaţă şi încă nu este cunoscut numele pe care îl va purta.

Bebeluşul şi mama lui, Jessica Sebaoun, discreta noră a preşedintelui, care s-a căsătorit cu fiul lui în septembrie 2008, se simt foarte bine, scrie Purepeople.com. Tatăl copilului, "precocele" politician în vârstă de 23 de ani, care este şi preşedintele grupului politic UMP (Adunarea Pentru Republică, partidul tatălui său) - Nouveau Centre din Consiliul General al Hauts-de-Seine şi administratorul EPAD, e hotărât să ducă mai departe tradiţia familiei pe linie masculină, acum mai mult ca oricând după ce s-a văzut tatăl unui băieţel.

Bunicul Nicolas Sarkozy e în culmea fericirii,  mai ales că fratele mai mare al lui Jean, Pierre, de 24 de ani, nu dă semne că ar vrea să-şi întemeieze prea curând o familie. Pierre şi Jean sunt fiii lui Nicolas Sarkozy din prima lui căsătorie, cu Marie-Dominique Culioli, iar Louis, de 12 ani, fiul pe care l-a avut cu a doua soţie, Cecilia Attias, de care a divorţat chiar după ce a fost reales preşedinte al Republicii. La rândul ei, a treia consoartă, Carla Bruni, a intrat în familia preşedintelui cu fiul ei Aurelien, de 8 ani, rezultat din legătura ei cu Raphael Enthoven.

×
Subiecte în articol: externe