x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prințul William, vizită surpriză în cantonamentul naționalei feminine pentru Cupa Mondială

Prințul William, vizită surpriză în cantonamentul naționalei feminine pentru Cupa Mondială

de Redacția Jurnalul    |    20 Iun 2023   •   23:03
Prințul William, vizită surpriză în cantonamentul naționalei feminine pentru Cupa Mondială
Sursa foto: Hepta

Prințul William a făcut marți o vizită surpriză în cantonamentul echipei feminine de fotbal a Angliei, pentru a le ura succes în campania de la Cupa Mondială feminină de fotbal, care începe luna viitoare.

Prințul de Wales, care este președintele FA, a luat masa de prânz cu echipa și cu personalul de la centrul național de fotbal St George's Park, după sesiunea de antrenament de deschidere, înainte de a poza pentru fotografi.

De asemenea, prințul i-a înmânat titlul de Comandor al Imperiului Britanic (CBE) managerului Angliei, Sarina Wiegman, care a condus Anglia la titlul european din 2022.

"Am fost foarte copleșită", a declarat managerul olandez pentru Sky Sports. "Chiar nu mă așteptam la asta, așa că a fost o mare surpriză ... Am rămas un pic fără cuvinte".

Anglia găzduiește Portugalia într-un amical de pregătire pe 1 iulie la Milton Keynes, înainte de turneul din Australia și Noua Zeelandă, care se va desfășura timp de o lună, începând cu 20 iulie.

Leoaicele, care sunt pe locul 4 în lume, își încep campania la Cupa Mondială împotriva reprezentativei statului Haiti, pe 22 iulie la Brisbane, înainte de a se confrunta cu Danemarca și China în Grupa D.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×