x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prințul William le-a servit englezilor burgeri dintr-un camion în sudul Londrei

Prințul William le-a servit englezilor burgeri dintr-un camion în sudul Londrei

de Redacția Jurnalul    |    31 Iul 2023   •   09:15
Prințul William le-a servit englezilor burgeri dintr-un camion în sudul Londrei
Sursa foto: Captura video

Prințul William al Marii Britanii a surprins publicul înfometat, când a servit burgeri ecologici dintr-un camion de mâncare în sudul Londrei, scopul fiind evidențierea câștigătorilor premiului Earthshot, potrivit Reuters.

Într-o înregistrare video publicată duminică, moștenitorul tronului britanic a împărțit „Earthshot Burgers” pentru a evidenția activitatea câștigătorilor de anul trecut ai premiului anual Earthshot, pe care l-a înființat pentru a ajuta la dezvoltarea de soluții la problemele majore de mediu.

„Vin imediat”, a spus prințul în timp ce servea burgerii clienților uimiți că cel care îi servește este chiar William. „Bună dimineața tuturor, bine gătiți, gata de plecare”.

Obiectivul pentru William, care a făcut echipă cu fondatorii canalului de YouTube Sorted Food, care analizează gadgeturi de bucătărie și împărtășește rețete, a fost de a crește profilul și activitatea celor trei câștigători anteriori ai premiului Earthshot.

„Așadar, cutia în care sunteți pe cale să mâncați este construită de o companie numită Notpla și nu este vorba de plastic, ei au venit cu un înveliș de alge marine”, le-a spus prințul clienților de la furgoneta cu hamburgeri.

„Ingredientele din interiorul burgerului sunt cultivate într-o seră din India de o companie numită Kheyti și, nu în ultimul rând, modul în care le gătim a fost făcut pe un lucru numit Mukuru Clean Stoves, iar acesta este conceput de o doamnă din Kenya care a venit cu acest concept pentru a reduce poluarea aerului”.

El a adăugat: „Nu pot garanta pentru gust, pentru calitate, dar... dar sunt de acord”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

William

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: prinţul william burgeri