x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prinţesa Charlotte a început cursurile organizate de o creşă din Londra

Prinţesa Charlotte a început cursurile organizate de o creşă din Londra

09 Ian 2018   •   14:34
Prinţesa Charlotte a început cursurile organizate de o creşă din Londra

Prinţesa Charlotte, fiica în vârstă de doi ani a prinţului William şi a ducesei de Cambridge, a participat pentru prima dată, luni, la cursurile organizate de o creşă din Londra, a anunţat familia regală britanică, informează DPA. 

Serviciul de presă de la Palatul Kensington, reşedinţa oficială din Londra a prinţului William şi a soţiei sale, a publicat luni două fotografii realizate de ducesa Kate, care o prezintă pe fiica ei în prima zi de şcoală a acesteia. În acele imagini, prinţesa Charlotte poartă un pardesiu roşu din lână şi un mic ghiozdan în spate, luni dimineaţă, înainte de a părăsi Palatul Kensington şi de a merge la Willcocks Nursery School. 

Într-un mesaj publicat pe site-ul creşei, care a primit calificativul "remarcabil" din partea inspectorilor guvernamentali, reprezentanţii acestei instituţii de învăţământ spun că şcoala este una tradiţională, care "se străduieşte să îşi menţină etosul în privinţa standardelor înalte, a excelenţei şi a bunelor maniere". Taxa de acces este de 3.050 de lire sterline pe semestru pentru cursurile de dimineaţă şi de 1.800 de lire sterline pe semestru pentru programul de după-amiază. 

Prinţul William şi ducesa de Cambridge aşteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lor, care urmează să se nască în aprilie. 

Prinţesa Charlotte va împlini vârsta de trei ani în luna mai. Fratele ei mai mare, prinţul George, în vârstă de patru ani, ocupă locul al treilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, după bunicul lui - prinţul Charles - şi tatăl lui - prinţul William.AGERPRES

×
Subiecte în articol: printesa charlotte a inceput cresa