x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prinţesa Charlotte, fiica prinţului William şi a ducesei de Cambridge, merge la grădiniță

Prinţesa Charlotte, fiica prinţului William şi a ducesei de Cambridge, merge la grădiniță

18 Dec 2017   •   17:26
Prinţesa Charlotte, fiica prinţului William şi a ducesei de Cambridge, merge la grădiniță

Prinţesa Charlotte, fiica prinţului William şi a ducesei de Cambridge, va merge la creşă la începutul anului viitor, a anunţat luni biroul de presă al tatălui ei, citat de Reuters. 

Prinţesa în vârstă de doi ani, a patra în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după bunicul ei - prinţul Charles -, tatăl ei - prinţul William - şi fratele ei mai mare - prinţul George -, a fost înscrisă la Willcocks Nursery School din Kensington, aflată în apropiere de reşedinţa pe care familia sa o deţine în vestul Londrei. 

"Suntem încântaţi că ducele şi ducesa de Cambridge au ales Willcocks Nursery School pentru prinţesa Charlotte", au declarat reprezentanţii creşei londoneze. "Abia aşteptăm să o primim pe Charlotte în grădiniţa noastră în luna ianuarie", au adăugat ei. 

Într-un mesaj publicat pe site-ul creşei, care a primit calificativul "remarcabil" din partea inspectorilor guvernamentali, reprezentanţii acestei instituţii de învăţământ spun că şcoala este una tradiţională, care "se străduieşte să îşi menţină etosul în privinţa standardelor înalte, a excelenţei şi a bunelor maniere". Taxa de acces este de 3.050 de lire sterline pe semestru pentru cursurile de dimineaţă şi de 1.800 de lire sterline pe semestru pentru programul de după-amiază. 

Spre deosebire de înaintaşii lui, prinţul William a urmat cursurile unei creşe în copilărie. 

Fiul lui cel mare, prinţul George, a fost înscris la creşa "Westacre Montessori Nursery'' pe când avea aceeaşi vârstă ca surioara lui. Între timp, acum în vârstă de patru ani, acesta a trecut la şcoala primară în luna septembrie, atunci când a început cursurile la Thomas's Battersea, o şcoală privată din sud-vestul Londrei, care se află la rândul ei foarte aproape de reşedinţa familiei sale - Palatul Kensington. 

După ce au anunţat vestea despre înscrierea la creşă a prinţesei Charlotte, prinţul William şi ducesa Kate au publicat un nou portret fotografic al familiei lor, ce apare în acest an pe felicitările de Crăciun ale casei regale britanice. Ducesa Kate este însărcinată cu cel de-al treilea copil al cuplului, care urmează să se nască în luna aprilie.AGERPRES

×