x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Scandal în familia regală a Norvegiei: Prințesa Martha Louise s-a măritat cu un guru șaman

Scandal în familia regală a Norvegiei: Prințesa Martha Louise s-a măritat cu un guru șaman

de Redacția Jurnalul    |    02 Sep 2024   •   00:40
Scandal în familia regală a Norvegiei: Prințesa Martha Louise s-a măritat cu un guru șaman
Sursa foto: Facebook

Familia Regală a Norvegiei a publicat o fotografie oficială de grup după nunta Prințesei Martha Louise cu șamanul american Durek Verrett, eveniment care a avut loc sâmbătă în pitorescul Geiranger Fjord.

Mirele și mireasa Durek Verrett au radiat, înconjurați de 38 dintre cei mai apropiați prieteni și membri ai familiei lor, care s-au adunat pentru a sărbători în pitorescul Geiranger Fjord, inclus în lista UNESCO.

Cele șapte domnișoare de onoare, care au purtat rochii roz deschis și buchete asortate, stau în partea mirelui în imagine, iar trei fete cu flori au stat ghemuite pe urma miresei în rochii albe din dantelă.
Regele Harald, a cărui sănătate a fost fragilă în ultimii ani, și regina Sonja au fost de partea fiicei lor, la fel ca și cavalerii de onoare, anunță Sky News.

Imaginea, împărtășită pe site-ul Casei Regale a Norvegiei, este însoțită de mesajul: „Felicitări! Prințesa Martha Louise și domnul Durek Verrett s-au căsătorit în Geiranger astăzi, 31. August 2024.”

Prințesa, în vârstă de 52 de ani, l-a cunoscut pe Verrett, în vârstă de 49 de ani, în 2019, după ce au fost prezentați de un prieten comun, anunțându-și logodna trei ani mai târziu.

Oaspeții la nuntă au declarat că artiști norvegieni și americani au cântat la eveniment, împreună cu un cor gospel și un cântăreț care reprezintă poporul indigen Sami din Norvegia.

Cuplul a vândut drepturile de fotografiere a nunții revistei britanice „Hello!” și drepturile de film către „Netflix”.

Aceasta este a doua căsătorie a prințesei. Ea s-a căsătorit cu scriitorul și artistul Ari Behn în 2002. Cuplul a avut trei fiice: Maud Angelica, 21 de ani, Leah Isadora, 19 ani, și Emma Tallulah, 15 ani. Au divorțat în 2017. Ari Behn s-a sinucis în ziua de Crăciun 2019, după ani de probleme de sănătate mintală și alcoolism.

Prințesa și-a pierdut titlul de „Alteță Regală” în 2002, din cauza îngrijorărilor publice cu privire la faptul că se folosea de rolul său constituțional pentru a o ajuta să își înceapă propria afacere. Ea s-a retras complet din funcțiile regale în 2022, dar i s-a permis să își păstreze titlul de prințesă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×