x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prinţul Harry, trecut la munca de birou

Prinţul Harry, trecut la munca de birou

17 Ian 2014   •   17:56
Prinţul Harry, trecut la munca de birou

Prinţul Harry (29 de ani), comandant de elicopter Apache, va ocupa un post la Statul Major al armatei de la Londra, a anunţat vineri secretariatul său, preluat de AFP.  Fratele prinţului William, al patrulea în ordinea succesiunii la tronul Angliei, care a efectuat două misiuni în Afganistan, a făcut parte trei ani şi jumătate din forţele Apache, unde a fost copilot artilerist. În luna iulie 2013 a obţinut diploma de comandant al acestui tip de elicopter.

'Detaşarea prinţului Harry la detaşamentul de pe lângă Regimentul 3 al forţelor aeriene armate a luat sfârşit, prinţul urmând să fie ofiţer de stat major la Londra', a anunţat palatul Kensington într-un comunicat.

'În cadrul noilor sale responsabilităţi, va contribui la coordonarea unor proiecte semnificative şi a comemorărilor de la Londra care implică armata', a adăugat sursa, precizând că prinţul Harry îşi păstrează gradul de căpitan. Prinţul 'a atins apogeul de excelenţă ca pilot de elicopter Apache, îndeosebi în Afganistan, şi şi-a demonstrat capacitatea de a inspira ofiţeri şi soldaţi ai armatei care au avut ocazia să îl cunoască', a spus comandantul Tom de la Rue, sub autoritatea căruia s-a aflat prinţul Harry în forţele aeriene.

×
Subiecte în articol: prinţul harry elicopter apache birou munca