x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prinţul William intră, azi, în posesia averii lăsate de mama sa, prinţesa Diana. Află cât a moştenit

Prinţul William intră, azi, în posesia averii lăsate de mama sa, prinţesa Diana. Află cât a moştenit

21 Iun 2012   •   14:44
Prinţul William intră, azi, în posesia averii lăsate de mama sa, prinţesa Diana. Află cât a moştenit

Printul William, care implineste astazi 30 de ani, a capatat dreptul de a intra in posesia mostenirii lasate de mama sa, printesa Diana, care a murit in 1997, intr-un accident de masina.

Diana a lasat o avere de 12.966.022 de lire sterline fiilor sai William si Harry, care aveau 15, respectiv 12 ani in momentul mortii sale. Executorii testamentari au decis, insa, ca acestia sa intre in posesia averii abia cand vor implini 30 de ani.

Banii lasati de printesa Diana au fost plasati in diferite investitii, insa, astfel ca in prezent averea se ridica la aproximativ 20 de milioane de lire sterline, din care printul William va primi, azi, jumatate.

Au existat speculatii potrivit carora cuplul William si Kate vor folosi banii pentru ridicarea unei case, insa zvonul a fost infirmat de reprezentantii casei regale, care au afirmat ca slujba lui William nu-i permite sa "se aseze la casa lui".

William este capitan al Marinei Regale Britanice, fiind calificat sa conduca misiuni de cautare si salvare.

×