x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Promoție la americani. Cumperi un inel de logodnă și primești o pușcă gratis!

Promoție la americani. Cumperi un inel de logodnă și primești o pușcă gratis!

17 Oct 2012   •   16:54
Promoție la americani. Cumperi un inel de logodnă și primești o pușcă gratis!

Un magazin de bijuterii din orașul North Liberty, din statul Iowa, a lansat o promoție care permite viitorilor soți care achiziționează un inel de logodnă să primească și o pușcă Remington 870 gratis.

Regulamentul promoției prevede ca cei care cheltuiesc mai mult de 1.999 de dolari pe un inel de logodnă, vor primi un vaucher care le permite să ridice gratis o pușcă Remington 870 de la magazinul Fin and Feather din localitate.

O astfel de pușcă poate fi cumpărată în jurul prețului de 500 de dolari, depinzând de accesorii sau dacă clientul dorește și o lunetă. Pușca este folosită, de obicei, la vânătoare sau agrement, însă poate servi și pentru autoaprărare.

Acest model este popular și în rândul armatei sau al instituțiilor unde este necesar portul de armă. Remington 870 este folosită de soldați, de Garda de Coastă, de grăniceri, ba chiar și de Fisc sau angajații Ministerului Educației!

"Lumea știe că bijutierul din North Liberty este mai nebun și face lucruri nebunești", a declarat harold van Beek, însuși bijutierul care a avut ideea promoției. "Din punctul meu de vedere, umorul este cel mai important lucru pe care îl avem, deci sper ca lumea să privească ideea cu umor”, a mai spus acesta.

Totuși, există câteva restricții care se aplică promoției. Viitorii miri trebuie să aibă acordul șerifului și să fi absolvit un curs scurt de mânuire în siguranță a armei. De asemenea, sunt excluși de la promoție cei care au fost la închisoare pentru fapte violente și dependenții de droguri. 

×