x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Recompensă de 170.000 de euro pentru prinderea atentatorilor de la Bangkok

Recompensă de 170.000 de euro pentru prinderea atentatorilor de la Bangkok

22 Aug 2015   •   10:24
Recompensă de 170.000 de euro pentru prinderea atentatorilor de la Bangkok

Familia fostului premier thailandez Thaksin Shinawatra a oferit o recompensă de peste 170.000 euro pentru prinderea autorilor atentatului de la Bangkok, soldat cu 20 de morţi şi peste 120 de răniţi.

'Tatăl meu mi-a dat permisiunea de a dona şapte milioane de bahţi - două pentru un informator şi cinci milioane pentru funcţionarii care anchetează şi procedează la arestări', a scris Panthongtae Shinawatra, fiul lui Thaksin, într-un mesaj postat pe Facebook vineri seara, după cum relatează AFP.

Fostul premier, miliardarul Thaksin Shinawatra, a fost înlăturat de la putere în urma unei lovituri de stat, în 2006, şi în prezent trăieşte în exil pentru a evita urmărirea judiciară.

Poliţia thailandeză a anunţat, la rândul său, că oferă o recompensă de 3 milioane de bahţi (74.000 de euro) pentru orice informaţie care poate ajuta la prinderea autorilor atentatului cu bombă comis la 17 august, în faţa sanctuarului Erawan din centrul capitalei Bangkok, zonă foarte frecventată de turişti.

Reprezentanţii poliţiei thailandeze au făcut în ultimele zile o serie de declaraţii, unele contradictorii, ceea ce a creat o mare confuzie, în timp ce principalul suspect, surprins de camerele video de supraveghere, nu a fost încă identificat. agerpres.ro

×