x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Refugiații musulmani pornesc islamizarea Germaniei

Refugiații musulmani pornesc islamizarea Germaniei

de Şerban Mihăilă    |    18 Noi 2016   •   19:23
Refugiații musulmani pornesc islamizarea Germaniei
Sursa foto: Muhammed Muheisen/AP

O translatoare de limbă arabă care a lucrat în mai multe centre pentru refugiați de pe teritoriul Germaniei a dezvăluit că imigranții musulmani manifestă sentimente de „ură pură” față de creștini și doresc să islamizeze țara unde au vrut să ajungă cu orice preț, scrie „Mail Online”.

Translatoarea a adăugat că imigranții ascultă în moschei predici îndreptate împotriva celor care nu sunt musulmani, iar femeile intenționează să aibă mai mulți copii pentru „a-i distruge pe creștinii” din țară. Ea susține că această ostilitate este extrem de vizibilă la adăposturile pentru azilanți, unde copiii musulmani refuză să se joace cu cei creștini, mai arată „Mail Online”, citând site-ul catolic ”Kath.net”. Translatoarea, o femeie de 39 de ani din Eritreea, care, la rândul ei, a ajuns în Germania ca refugiată, în 1991, a afirmat că refugiații „își arată adevărata față” doar atunci când vorbesc cu alți musulmani, iar germanii nu sunt prin preajmă. „Vor islamizarea Germaniei. Ei urăsc această țară și valorile noastre”, a spus ea. În moscheile din Germania „se predică ura pură față de «necredincioși»”. ”Mai multe femei mi-au spus: «Ne vom înmulți. Trebuie să fim mai numeroși decât creștinii, pentru că asta este singura cale de a-i distruge aici»”, a adăugat translatoarea, citată de site-ul britanic. Femeii i s-a mai spus că a-i ajuta pe creștini e un păcat.

„În centrele pentru azilanți, băieții musulmani refuză să se joace cu cei creștini” Traducătoare de limbă arabă din Germania

Val de atentate fără precedent

După ce, în 2015, 1,2 milioane de imigranți au pătruns pe teritoriul Germaniei, pe fondul politicii „ușilor deschise” promovate de cancelarul Angela Merkel, nemții au fost loviți, anul acesta, de o serie de atentate, comise de solicitanți de azil și revendicate de rețeaua teroristă Stat Islamic (SI). Un sirian de 21 de ani, care solicitase azil, a ucis o femeie gravidă și a rănit alte cinci persoane, în iulie, în vestul Germaniei. Concomitent, în Ansbach, în sudul țării, un sirian de 27 de ani, căruia i se refuzase cererea de azil anul trecut și urma să fie deportat, s-a aruncat în aer în fața unei cafenele, rănind 15 persoane. Criminalul era cunoscut pentru probleme psihice și jurase credință SI. Tot în iulie, un solicitant de azil din Afganistan, în vârstă de 17 ani, a rănit cinci persoane într-un tren din Wurtzburg. Atacul a fost revendicat de SI. Patru zile mai târziu, un german de 18 ani cu descendență iraniană a ucis nouă persoane, în München.

 

Deși declară că nu vede nicio legătură între valul de imigranți care a inundat Germania și intensificarea activităților jihadiste pe teritoriul țării, Merkel a fost băgată în ședință de aliații săi politici, care i-au reproșat că va compromite total rezultatul alegerilor generale de anul viitor și i-au cerut să oprească valul de imigranți. Coaliția condusă de creștin-democrații cancelarului a suferit un eșec neașteptat la scrutinele regionale de anul acesta, care au marcat ascensiunea formațiunilor populiste de dreapta.

×