x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Rezultatele autopsiei lui Tamerlan Ţarnaev, făcute publice. De ce a murit atentatorul de la Boston

Rezultatele autopsiei lui Tamerlan Ţarnaev, făcute publice. De ce a murit atentatorul de la Boston

04 Mai 2013   •   15:45
Rezultatele autopsiei lui Tamerlan Ţarnaev, făcute publice. De ce a murit atentatorul de la Boston

Rezultatele autopsiei, făcute publice de presa din Statele Unite, arată cauza decesului lui Tamerlan Ţarnaev, suspectat că ar fi organizat dublul atentat de la maratonul din Boston, soldat cu trei morţi şi peste 260 de răniţi la 15 aprilie.

 
Tamerlan ţarnaev, în vârstă de 26 de ani, a murit în timpul unui schimb de focuri cu poliţia, în timp ce încerca să fugă, în urma focurilor de armă trase asupra sa şi a rănilor de la cap şi trunchi, potrivit concluziilor autopsiei dezvăluite de CBS News şi mai multe ziare americane.
 
Anterior presa de peste Ocean, care îl citează pe suspectul supravieţuitor al atentatelor, fratele lui Tamerlan, Djohar Ţarnaev, a anunţat că cei doi fraţi intenţionau iniţial să comită atentate sinucigaşe cu ocazia Zilei Naţionale americane, de 4 iulie, dar că şi-au schimbat planurile după ce au terminat pregătirea bombelor ascunse în oale sub presiune mai devreme decât anticipaseră.
 

×