x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Robert De Niro plânge în direct. Ce l-a făcut pe celebrul actor să nu-şi mai stăpânească emoţiile (VIDEO)

Robert De Niro plânge în direct. Ce l-a făcut pe celebrul actor să nu-şi mai stăpânească emoţiile (VIDEO)

06 Feb 2013   •   11:04
Robert De Niro plânge în direct. Ce l-a făcut pe celebrul actor să nu-şi mai stăpânească emoţiile (VIDEO)

Robert De Niro nu s-a putut stăpâni în cadrul unei emisiuni televizate în care a vorbit despre filmul "Silver Linings Playbook" și a izbucnit în plâns, scrie Daily Mail. În studio, alături de gazda emisiunii se mai aflau Bradley Cooper și regizorul filmului, David O. Russell.

De Niro a vorbit despre povestea dramatică a lui Pat, personajul principal al peliculei, moment în care actorul nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile.

Fost profesor de liceu, Pat, revine la casa părinţilor săi, după patru ani petrecuţi într-o clinică pentru tratarea bolilor mintale. Suferind de o tulburare bipolară, personajul principal încearcă să se readapteze vieții cotidiene, însă eșuează în fața obsesiei pe care o are față de fosta soție.

De Niro a izbucnit în plâns, dat fiind faptul că povestea este un caz real, fiul regizroului David O. Russell suferind de aceeași afecțiune. "Nu-mi place să fiu emotiv, dar înţeleg exact prin ce trece", a spus De Niro.

×